• 1

O se tamaʻi tama e tele le poto - o le kigabit industry switch e mafai ona faʻapipiʻi i le alofilima o lona lima

Fa'atasi ai ma le fa'aauauina pea o tupe meataalo, ua fa'ailoa mai ai fo'i suiga o falefaigaluega i se vaitau o le tuliloaina o le matagofie ma le fa'amalieina. I lalo o le tulaga o le faʻamautinoaina o lona mautu ma le faʻafefe o le vevela, o loʻo tuliloaina pea e le au inisinia le agaga tufuga sili Fausiaina o se vavega. CFW-HY2014S-20 (Fa'ata'ita'iga oloa sui pisinisi YFC) e la'ititi ma ma'ale'ale i foliga vaaia, 4 * 10 * 14 e faigata Va'ai faalemafaufau i le tele i fafo o le kigabit fale gaosi oloa.

78 (1)

Ole lautele ole vevela ole siosiomaga galue e mafai ile va ole-40 ℃ ma le 85 ℃. I le 80 ℃ + ultra-maualuga vevela, e mafai lava ona tamoe stably ma faigofie ona taulimaina. E galue mo le 24 itula e aunoa ma se pa'u leiloa po'o se taimi malolo.

E ui ina la'ititi le tama'i manulele, e iai uma totoga i totonu E ui ina la'ititi ona foliga, ae o le 'autu e le itiiti.

Laupapa Autu (vaalele i tua): O le laupapa autu o le auala faʻafesoʻotaʻi mo fesoʻotaʻiga auaunaga taʻitasi ma faʻamatalaga faʻamatalaga. Backplane throughput, lea e taʻua foi o backplane bandwidth, o le aofaʻi aupito maualuga lea o faʻamaumauga e mafai ona faʻaogaina i le va o le faʻaogaina o fesoʻotaʻiga poʻo le kata faʻapipiʻi ma le pasi faʻamatalaga o se ki o pisinisi, ma o se faʻailoga taua tele o le faʻatinoga o se kiliva fale gaosi oloa.

Processor (CPU): O le gaosiga o le vaega autu lea o le komipiuta o fesuiaiga o pisinisi, ma o lona taimi autu e fuafua saʻo ai le suiga o pisinisi.
Le saoasaoa fa'akomepiuta o le suiga.

Manatu (RAM): O le manatua e maua ai le avanoa e teu ai le CPU, ma o le tele o le avanoa e manatua e tutusa ma le tele o le CPU.
fa'atasi fa'atasi le aofa'i maualuga o fa'atusatusaga e fa'atatauina.

Flash: Tuuina atu se galuega faʻapipiʻi tumau, faʻapipiʻi faʻapipiʻi faila ma faila faila e faʻamautinoa ai le suiga o pisinisi
Faʻatonuga masani, ma tuʻuina atu se auala faigofie ma faigofie mo le faʻaleleia ma le tausiga o meafaigaluega fesoʻotaʻiga.

Suia chip: O le suiga o chip o le vaega autu lea o le ki o pisinisi, lea e nafa ma le auina atu ma le faagasologa o pepa o faamatalaga.
ma lagolagoina le tele o fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga ma auala fesoʻotaʻiga faʻamatalaga.

Terminal: O le taulaga o le fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga mo fefaʻatauaiga o faʻamatalaga i le va o le fale gaosi oloa ma masini fafo, e aofia ai le RJ45 port,
O ituaiga eseese o ports opitika e mafai ona fa'amalieina mana'oga avanoa o masini eseese.

Faiga eletise: O le faʻaogaina o le eletise e tuʻuina atu ai le eletise mautu mo ki fale gaosi oloa e faʻamautinoa ai e mafai ona faʻaoga masani ia ki. O nisi o suiga o fale gaosi oloa e iai fo'i le fa'aogaina o le eletise e fa'amautinoa ai e tumau pea le ki i le tulaga o se paoa.
Fa'atonuga eleele.

Chassis : O le galuega a le chassis o le puipuia lea o le suiga o fale gaosi oloa mai le faaleagaina o le tino ma aafiaga o le siosiomaga.

Pulea module: O le pulega module o se vaega talafeagai o le suiga alamanuia, lea e faʻaaogaina e pulea mamao ma mataʻituina le ki
Tulaga fa'agaioiga ina ia mautinoa lona fa'agaioiga mautu.

78 (2)

O galuega faavae e tolu e tu matilatila

O galuega fa'avae e tolu o suiga fa'apisinisi e aofia ai fefa'asoa'iga o fa'amatalaga, a'oa'oga fa'amatalaga, ma le 'alo ese mai le matasele, lea e fa'amautinoa lelei ai le lelei, sa'o, ma le mautu o fa'amaumauga.

Fetufaaiga o faʻamatalaga: A oʻo atu le pusa faʻamatalaga i le ki mai le taulaga faʻaoga, o le a maua e le YOFC le faʻaogaina o le laulau e tuʻuina atu e tusa ai ma faʻamatalaga o le tuatusi o loʻo i ai i totonu o le afifi, ona lafo atu lea o le pepa mai le pusa faʻatusa. O lenei masini e fa'atatau i le fa'aogaina o masini e mafai ai e le ki ona ausia le fa'agasolo vave o le uaea, o lona uiga, o le saosaoa o le tu'uina atu e le o fuafuaina e le tele o le pepa.
ma le malosi e fa'agaioiga ai.

Tulaga a'oa'oga: O suiga fa'apisinisi a le YOFC o lo'o iai le galuega o le a'oa'oina o tuatusi. I le tulaga muamua, o le laulau faʻafeiloaʻi o le ki faʻapisinisi e gaogao. A maua e se ki se afifi, e fa'avasega le fa'amatalaga o le tuatusi fa'apogai i totonu o le afifi ma fa'afeso'ota'i ma le numera o le uafu na maua mai ai le afifi, lea o lo'o teuina i le laulau tuatusi o le ki. I lenei auala, pe a maua e le ki se afifi o loʻo i ai lena tuatusi o le a toe faʻafeiloaʻi, e mafai ona tuʻuina saʻo e tusa ai ma le laulau tuatusi e aunoa ma le faia o lena mea.
Faasalalauga po o lologa.

Aloese mai le va'aiga: I totonu o se feso'otaiga, afai o lo'o i ai se matasele, lea e mafai ai ona fa'aauau pea le fa'aogaina o pusa i totonu o le feso'otaiga, e mafai ona o'o atu ai i fa'afitauli e pei o le fa'aogaina o feso'otaiga ma fa'asalalauga matagi. E fa'aogaina e sui fa'apisinisi a le YOFC se masini e ta'ua o le Spanning Tree Protocol (STP) e 'alofia ai matasele. STP fa'ataga suiga e fa'afesuia'i fa'amatalaga e iloa ai le ala sili i le feso'ota'iga ma taofia ai fa'aputu mai le tu'uina atu i luga o nisi o ports i totonu o le matasele, fa'amautinoa o lo'o fa'asolo sa'o atu pepa e ala ile feso'otaiga.

78 (3)

Taimi meli: Iul-15-2024