• 1

Aua ne'i galo le ulua'i fa'amoemoe, toe fa'afou i luma ▏ Long fly photoelectric si'i i se nofoaga fou, aga'i i se malaga fou!

I le 11:15 i le taeao o Oketopa 29, na faia ai le sauniga amata o le ofisa fou i Lihe Youke Industrial Park, Huiyang District, Huizhou aai, ma faailogaina ai se mataupu fou o le atinae mileage o Changqing Optoelectronics. O malo ma tagata faigaluega na potopoto i le nofoaga fou. Mr.Yang Yong, pule sili o Huizhou Shengkai Industry Co., LTD., Mr.Luo Guoshu, pule sili o Huizhou Ecological Plastic and Hardware Products Factory, Mr.Le Jianbao, failautusi aoao o Hubei Tongshan Chamber of Commerce i Guangdong Province, Ms.Zheng Guohui, failautusi aoao a Dongguan Security Association, ma isi malo na valaaulia e auai i le sauniga.

sva (1)
sva (2)

O Mr.Ruan Banliang, le pule sili o Changfei Optoelectronics, na ia tuuina atu se lauga i luga o le sauniga amata o le fale, ma faailoa atu le faafeiloaiga mafanafana ma le faafetai mai le loto i paaga uma o pisinisi ma malo pisinisi na auai i le sauniga amata. O le siosiomaga fou o le ofisa o loʻo faʻatusalia le tatalaina o se mataupu fou. Changfei Optoelectronics o le a faʻaauau pea ona faʻaleleia atili le auaunaga ma le tulaga faʻapitoa faʻatasi ma le filosofia pisinisi o le "faʻafouina, taʻitaʻia lelei, auaunaga mafaufau"

sva (3)

O Mr.Yang Yong, le pule sili o Huizhou Shengkai Industry Co., LTD., na faaalia lona faamanuiaga faamaoni i le nofoaga fou o Changfei Optoelectronics, ma faia ai se lauga.

sva (4)

O Misi Zheng Guohui, o le failautusi aoao o le Dongguan Security Association, na ia faaalia lona faamanuiaga faamaoni i le nofoaga fou o Changfei Optoelectronics, ma faia ai se lauga.

sva (5)
sva (8)
sva (9)
sva (10)
sva (11)
sva (12)
sva (13)
sva (14)
sva (15)
sva (16)
sva (17)

O le sauniga amata o le siitia o se mataupu fou taua a Changfei Optoelectronics. I lalo o le taʻitaʻiga a le Pule Sili Ruan Banliang, matou te le faʻagaloina lo matou manaʻoga muamua ma agai i luma! Se siosiomaga fou, se malaga fou, ma se mataupu fou!

U'u lima, e o'o lava i le iuga! O le sauniga na sosoo ai, na ooti ai e le auvalaaulia taʻitaʻi le lipine ma tatala le sauniga, ma valaaulia ai le au siva a leona faʻapolofesa e faʻaopoopo le susulu i le sauniga amata o le fale.

sva (19) sva (20) sva (21) sva (22) sva (23) sva (24) sva (25) sva (26)  sva (28) sva (29) sva (30) sva (31) sva (32) sva (33) sva (34) sva (35) sva (36)

Ruan Banliang, pule sili o Changfei Optoelectronics, fai mai, "O le toe siitia o le nofoaga fou e taua tele e faʻaalia ai le malosi lelei o le kamupani, ma faʻamaonia ai tulaga mataʻina o tagata faigaluega uma. O le tatalaina o le ofisa fou e faʻaalia ai le atinaʻe o le kamupani ua ulufale atu i se mataupu fou, ma faaauau pea ona taumafai mo se sini maualuga atu!”

sva (38)

Tumau fa'amaoni i la tatou ulua'i fa'anaunauga ma aga'i i luma

sva (43)

Taimi meli: Nov-01-2023